Vacatures bij onze sponsoren

Word jij onze nieuwe Software of Hardware Engineer!
TRAINEE INDUSTRIËLE AUTOMATISERING
Whohoo! Of toch niet?
Als vers afgestudeerde engineer ligt de wereld aan je voeten. Je krijgt overal geweldige arbeidsvoorwaarden, leaseauto’s en tientallen recruiters komen je mailbox en social media binnen vallen. Je kunt op één van de geweldige aanbiedingen ingaan of lekker bij je afstudeerbedrijf blijven plakken. Maar helaas! Vaak komt het erop neer dat je in je eerste baan veel eenvoudig en repeterend werk mag uitvoeren; SCADA plaatjes tekenen, tekeningen controleren of PLC programma’s kopie-plakken. Het meedraaien in echte projecten is na je studententijd wel prettig, maar op het werk ben je snel uitgekeken. Op naar de volgende werkgever waar het circus weer van vooraf aan begint. Vele afgestudeerde HTS-ers gingen je voor.

Gelukkig heb je ook een andere keuze.
Vijf jaar geleden is er vanuit de groep Industriële Automatisering Professionals Nederland, de IA Professionals Academy opgezet. Je bent in loondienst, met goede arbeidsvoorwaarden bij een gerenommeerde Industrieel Automatiseerder; MA-IT MyAutomation. Daar neem je deel aan de IA Professionals Academy. Deze training neemt de eerste drie maanden van je dienstbetrekking in beslag en veranderd je van een afstudeerder in een volwaardige Software- of Hardware Engineer in de industriële automatisering. Je leert er allemaal praktische zaken die er bij je HBO opleiding bij in zijn geschoten. Bijvoorbeeld het goed toepassen van ISA-88, het maken van Control Modules en diepgang in het werken met Siemens TIA Portal, TIA WinCC of E-plan. De training en de snelheid waarmee deze wordt doorlopen wordt aangepast aan de bij jou aanwezige kennis en jouw tempo.

En dan?
Na het doorlopen van de academy werk je mee aan mooie projecten bij gerenommeerde bedrijven. Niet als SCADA-plaatjes-maker of kopie-plak-master, maar als volwaardig Software Engineer IA of Eplan Hardware Engineer. Ondertussen heeft MA-IT MyAutomation al vele engineers op deze manier een stap laten overslaan en ze een vliegende start gegeven.

Dus;

vanaf dag 1 een volwaardige baan met goede arbeidsvoorwaarden
een 3-maandse training, waarmee je direct op niveau komt
dé manier om je carrière goed te beginnen
de loopbaan ontwikkeld zich de eerste drie jaar aantoonbaar sneller
voor afgestudeerden HBO-TN, HBO-E, HBO-TI en HBO-Nanotech
we hebben kantoren in Deventer, Son, Gorinchem en Almere
https://my-automation.nl/carriere-werken-bij/

DIT IS WAT JE GAAT DOEN
Allereerst volg je de IA Professionals Academy voor ongeveer drie maanden. Daarna kom je op de eerste projecten als Junior Software Engineer IA of Junior Eplan Hardware Engineer. Je werkt mee aan uitdagende projecten in de Industriële Automatisering. Daarbij ga je niet als plaatjes maker aan de gang, maar echt als engineer.

DAAR HEB JE VOOR NODIG
Je hebt een afgesloten HBO opleiding Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, Technische Informatica of Nanatechnologie. Of je hebt een HBO opleiding Informatica gevolgd en je hebt een gevoel voor techniek.

DIT BIEDEN WE JE
Natuurlijk een goed salaris en pensioen, maar ook diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet. Maar nog veel belangrijker, dé beste start van je carrière. We investeren fors in trainingen en opleidingen, zodat je de eerste drie jaar van je carrière je sneller ontwikkeld dan je collega HBO studenten.

Contact
Geïnteresseerd of wil je meer informatie: Mail naar Fabian Grootfaam – grootfaam@ma-it.nl of bel 085-130 25 26

Nu solliciteren

Join Schneider Electric and power your career

Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert. Iedere dag streven wij er naar dat onze medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven. Wij zijn dan ook trots benoemd te zijn door Linkedin als top 25 ‘werkgever van keuze’. Ontdek hoe onze waarde en unieke positie jou laat kiezen voor Schneider Electric als (toekomstige) werkgever!

Wij zijn op zoek naar Technische Trainees in Hoofddorp die gemotiveerd zijn om bij te dragen aan de groei van Schneider Electric. Momenteel hebben wij 3 traineeships te vervullen:

Traineeship Quotation Engineer
Traineeship Solution Architect
Traineeship Engineering Digital Building
Je wordt gecoacht, krijgt technische trainingen en trainingen om jouw soft skills verder te verbeteren. Afhankelijk van jouw interesse en ambitie kijken we samen welke lokale en internationale project(en) er, onder begeleiding van de technische specialisten, kunnen worden uitgevoerd. Je loopt mee op diverse onderdelen en afdelingen. En je wordt dagelijks begeleid door de manager en/of een buddy. Gedurende de 12 maanden van je traineeship word je gecoacht en krijg je competentie-trainingen om je soft skills verder te ontwikkelen. Tevens voer je ontwikkelgesprekken met de programmamanager en jouw manager. Natuurlijk krijg je alle nodige technische trainingen. Daarnaast is er voor jouw ontwikkeling een opleidingsbudget beschikbaar waarmee je zelf kiest wat je wilt leren.

Wat te verwachten @Schneider Electric?

Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die actief bijdraagt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;
Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden met het online aanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;
Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers. Schneider wordt genoemd bij de ‘beste erkende professionals’ binnen onze industrie;
Aandacht voor well-being via trainingen en een Well-being Week;
De mogelijkheid om te zorgen voor een goede balans tussen werk en privé (bekijk onze global family leave Youtube video voor meer informatie);
Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2018 zowel in de lijst van ‘Bloomberg Gender-Equality’ te zijn opgenomen en tevens de eerste plaats te hebben gehaald binnen de industriele sector van ‘Equileap Top 200 Gender Equality’.
Qualifications

De kwaliteiten en eigenschappen van de ideale kandidaat voor het Technisch Traineeship:

Een hbo-opleiding in de richting van Electrical Engineering, Elektrotechniek, Energietechniek/-technologie of soortgelijk; of een opleiding mbo Elektrotechniek voor het Quotation Engineer traineeship;
De overtuiging dat je samen met Schneider Electric de wereld een beetje beter wilt maken;/Of : de wereld écht duurzamer wilt maken ;
Een creatieve en oplossingsgerichte instelling met een absolute passie voor digitalisering;
Proactieve, zelfstandige en leergierige houding;
Je bent in staat om te werken in een omgeving die elke dag anders is;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Over Schneider Electric

Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing. De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

Meer weten over Schneider Electric ?

Geïnteresseerd?

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Milou van den Hout, Recruitment & Talent Manager via het telefoonnummer +31 23 5124 124.

Nu solliciteren

Introductie
Ben jij HBO opgeleid maar wil jij naast analyses uitvoeren ook graag met jouw handen gaan werken? Reageer dan nu op deze toffe job!

Functie
In jouw rol als Junior Commissioning Engineer kom jij te werken voor een internationale, vooruitstrevende machinebouwer. Het bedrijf is 500 man groot en heeft diverse vestigingen in Europa. De hoofdlocatie is in Nederland in de buurt van Utrecht gevestigd. Ontwikkeling, luisteren naar de klant en het leveren van kwaliteit is waar zij voor staan. Jouw rol bestaat uit de volgende werkzaamheden;

Je bouwt complexe machinelijnen op aan de hand van technische tekeningen (mechanisch en elektrisch)
Je test deze machinelijnen op de juiste werking
Je leert fouten uit de machines te halen (dit kan dus ook software matig zijn)
Je bouwt de machinelijnen op bij klanten op locatie wereldwijd
In deze rol ga je op jaarbasis ongeveer 40% reizen binnen en buiten de EU
Functie eisen
Voor de rol van Junior Commissioning Engineer zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond:

Je hebt een afgeronde opleiding HBO richting Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering (of een andere opleiding met grote interesse voor Elektrotechniek)
Je bent woonachting tussen Utrecht en Den Bosch (of je bent hiertoe verhuisbereid)
Het lijkt jou tof om na jouw eerste jaar te gaan reizen (wereldwijd)
Je spreekt en schrijft zowel de Nederlandse als ook de Engelse taal
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Ben jij (auto)technisch opgeleid en wil jij jouw kennis graag toepassen in de praktijk? Reageer dan nu op deze uitdagende job!

Functie
In de rol van Engineer Automotive ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het engineeren van klantspecifieke orders. Daarnaast ben je bezig met de volgende werkzaamheden:

Je onderhoudt contacten met de klant
Je stemt met productie af wat je verwachtingen zijn bij de orders en engineeringsvraagstukken
Je past ontwerpen aan en verbetert deze waar mogelijk
Je draagt nieuwe ideeën aan en begeleidt projecten die je zelf opstart
Functie eisen
In deze rol als Engineer Automotive zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond:

Je hebt een afgeronde opleiding HBO richting techniek (bij voorkeur Autotechniek)
Je beschikt over een goed analytisch vermogen: systematisch kunnen werken en planmatig bij het verzamelen en verwerken van gegevens
Je vindt het leuk om klantcontacten aan te gaan en uit te bouwen
Je bent een teamplayer en kunt goed samenwerken
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Wil jij aan de slag met het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van toepassing? Reageer dan nu!

Functie
Onze opdrachtgever is groot, wereldwijd en toonaangevend fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van producten. Dit doen zij door middel van slimme informatiesystemen. De opdrachtgever heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel. In de organisatie heerst een informele sfeer waar de medewerkers gepassioneerd werkzaam zijn. Vanwege de groei van de organisatie zijn zij op zoek naar een geschikte Software Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

Je lost interne technische problemen op
Je automatiseert en optimaliseert bestaande software en systemen
Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten
Je voert testen uit en draagt bij aan de automatisering van testen
Je controleert codes van collega’s op kwaliteit
Functie eisen
In de rol van Software Engineer voldoe je aan de volgende eisen:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Information Technology, Elektrotechniek, Technische Informatica, Cyber Security of soortgelijk
Je hebt ervaring met Java/JEE
Je bent analytisch en leergierig
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Sta jij voor kwaliteit en draag jij verantwoordelijkheid zonder twijfel?

Functie
Sta jij aan de start van je carrière en ben jij in het bezit van een technische diploma? Wil jij hands-on werken en aan de slag bij een toonaangevende opdrachtgever? Lees dan snel verder!

Als Project Engineer Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het project en ga je aan de slag als ontwerper voor werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties te maken. Je produceert de ontwerp- én uitvoeringstekeningen. Daarnaast toets je de modellen op toepasbaarheid, kwaliteitseisen en uitvoerbaarheid in de uitvoering. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en controleer je na goedkeuring zelfstandig de tekeningen.

Functie eisen
Wat heb je nodig om deze uitdaging aan te gaan?

Je hebt interesse in een technische (starters) functie
Je hebt een afgeronde technische opleiding in de installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek
Maar wat mag je van ons verwachten?

Je hebt de zekerheid op een duurzame ontwikkeling van jouw loopbaan met veel kansen in de toekomst.
Je hebt de zekerheid van een vast contract.
Je hebt volop de ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen.
Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Word jij enthousiast van het werken met High-Tech machines? Wil jij graag mogelijkheden om door te groeien in een bedrijf? Reageer dan nu!

Functie
Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert industriële high-tech machines binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daar zoeken we een R&D Mechanical Engineer. Het is een internationale speler en marktleider binnen hun branche en koploper in de markt. Binnen de tak R&D hebben ze ruim 100 collega’s om de bestaande machines zo efficiënt mogelijk te maken en nieuwe machines te ontwikkelen. Op locatie hebben ze eigen ontwikkel-, productie- en testfaciliteiten in de omgeving van Utrecht.

Als R&D Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor:

Het uittekenen van High-Tech machines en specials
Het uitwerken van modules
Het maken van berekeningen
Het bewaken van de planning en daarbij heb je regelmatig overleg met teamleden en andere collega’s
Op termijn kun je zelfstandig complete projecten technisch uitwerken
Functie eisen
Als R&D Mechanical Engineer beschik je over de volgende eisen:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of aanverwant
Je hebt kennis van 2D/3D tekenpaketten zoals AutoCAD, Inventor, Solidworks
Je beheerst de Nederlandse taal
Bij de opdrachtgever geniet je naast een goed salaris ook van goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

25 vakantiedagen + 13 ADV
Reiskostenvergoeding
Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden in overleg, aangepast op je persoonlijke interesses en ambities
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Krijg jij het warm van koude projecten, vind je warme projecten cool en is duurzaamheid voor jou belangrijk? Lees dan snel verder!

Functie
Onze opdrachtgever is actief in het ontwerpen en realiseren van installaties die worden gebruikt binnen de utiliteit, denk hierbij aan warmtepompen, e-ketels en klimaatsystemen. Deze systemen worden steeds duurzamer en dragen bij aan het besparen van energie binnen gebouwen. De afdeling waar je komt te werken houdt zich bezig met het ontwerpen van Smart Building Solutions and Systems.

Als Sustainable Energy Engineer voer je de volgende werkzaamheden uit:

Je vertaalt klantwens naar functionele eisen
Je maakt kostprijscalculaties
Je ontwerpt hulpsystemen en kleine componenten
Je stelt materiaalspecificaties op
Je geeft advies aan de klant
Functie eisen
Als Sustainable Energy Engineer heb je interesse in techniek en duurzaamheid en voldoe je verder aan de volgende voorwaarden:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Autotechniek, Mechatronica of soortgelijke studie
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
Je bent zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Zit regelen en coördineren in je bloed en wil je graag logistieke processen optimaliseren? Reageer dan nu op de functie van Logistics Engineer

Functie
Onze opdrachtgever is een machinebouwer dat internationaal met meer dan 800 medewerkers actief is. Zij produceren hoogwaardige sorteer- en verpakkingsmachines en zijn marktleider binnen de industrie. Door groei van de organisatie zoeken zij op de afdeling Supply Chain versterking.

Als Logistics Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en implementeren van logistieke processen binnen de organisatie. Verder voer je de volgende werkzaamheden uit:

Je verzamelt data en analyseert knelpunten
Je gaat verbetervoorstellen opstellen en presenteren
Je onderzoekt oplossingen en gaat deze implementeren
Je gaat de goederenstroom plannen en coördineren
Functie eisen
In de functie van Logistics Engineer ben je communicatief vaardig en voldoe je verder aan de volgende voorwaarden:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (of MBO met ervaring) in de richting van Logistiek, Supply Chain of Technische Bedrijfskunde
Je werkt nauwkeurig
Je bent zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Wil jij je bezig houden met de ontwikkeling van het Nederland van de toekomst? En dat daarbij jouw eigen ontwikkeling ook centraal staat? Reageer dan nu op de vacature van Junior BIM Modelleur!

Functie
Onze opdrachtgever is een internationale organisatie en is een grote speler binnen de installatietechniek en aannemerij. Maatschappelijke betrokkenheid staat bij de organisatie hoog op de agenda en duurzaamheid is tevens een belangrijk thema. Op de vestiging in Amsterdam wordt actief samengewerkt met aannemers, gemeenten en verschillende projectontwikkelaars om projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling te realiseren, waarbij het onderwerp duurzaam leven centraal staat. Vanwege een toenemende groei van de order portefeuille is de opdrachtgever per direct op zoek naar een Junior BIM Modelleur.

Als Junior BIM Modelleur ben je betrokken bij verschillende projecten. Je bent betrokken in meerdere fases van projecten en krijgt daardoor een goed beeld bij wat er zich allemaal afspeelt binnen grote multidisciplinaire projectteams. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Je bent bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten in utiliteit, waarbij leefbaarheid, duurzaamheid en innovatie centraal staat
Je bent bezig met het maken van 3D visualisaties
Je bent betrokken bij zowel kortlopende en langlopende projecten
Je bent bezig met het maken van tekeningen, berekeningen en analyses die worden opgenomen in informatiemodellen
Functie eisen
Als Junior BIM Modelleur heb je:

Een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Built Environment, Bouwkunde, Elektrotechniek. Luchtvaarttechniek, Installatietechniek of vergelijkbaar. Of je hebt als monteur gewerkt en wilt nu de stap maken richting modelleren en/of ontwerpen
Ervaring met BIM is niet noodzakelijk. De opdrachtgever kan zelf mensen opleiden.
Affiniteit met ontwerpen
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Word jij enthousiast van het regelen en coördineren en het implementeren en uitvoeren van oplossingen omtrent complexe logistieke processen? Solliciteer dan direct!

Functie
Onze opdrachtgever is een groot productiebedrijf met een internationaal karakter in de Machinebouw. Er werken ongeveer 800 mensen vanuit de locatie in de omgeving van Amersfoort. Dagelijks werken zij aan diverse toonaangevende producten die wereldwijd worden verkocht en gebruikt. Wegens groei zijn we momenteel op zoek naar een Werkvoorbereider Supply Chain.

De positie van Werkvoorbereider Supply Chain is regelend/coördinerend van aard. Als Werkvoorbereider Supply Chain ga je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

Je vertaalt de verkoop, engineering en planningsdetails naar logistieke oplossingen en leveringen aan de afdeling Assemblage of Productie
Je plant en configureert dit in het ERP-systeem aan de hand van de standaard en klant specifieke uitwerkingen
Je implementeert voorgestelde oplossingen binnen de organisatie
Je bewaakt de leverschema’s en levertermijn van klantorders en onderneemt actie waar nodig
Je fungeert als ‘spin in het web’ tussen diverse afdelingen en houdt contact met de klant
Je zorgt ervoor dat de afdelingen binnen Operations geïnformeerd zijn over wat er geleverd gaat worden en wat zij hiermee moeten doen
Functie eisen
Als Werkvoorbereider Supply Chain voldoe je aan de volgende eisen:

Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding in de Logistiek met affiniteit voor de Maakindustrie. Of een Technische opleiding met affiniteit voor logistiek
Je hebt een flexibele werkhouding, je bent proactief en een teamspeler
Je gaat graag regelend en coördinerend aan de slag en je hebt goede communicatieve vaardigheden
Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Net afgestudeerd? Maar nog geen werkervaring? Kom jij ook de zoveelste starters-vacature tegen die vraagt om een schoolverlater met 3-5 jaar werkervaring? Bij Cadac begrijpen we dat talent niet gelijk staat aan ervaring.

Cadac Creators zoekt startend, ambitieus, opgeleid talent met een technische bedrijfskundige HBO-achtergrond. Talenten die weten dat ICT een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van technische bedrijven gaat innemen en een rol willen spelen in de verdergaande digitalisering. Om samen met ons en onze klanten een nieuwe fase van groei in te gaan. Samen bereiden we ons voor op de toekomst. Wat die ook brengt. Groei sneller en groter binnen Cadac

Wij helpen jou als starter op de arbeidsmarkt met een uitgebreid traineeship programma, dat bestaat uit technische trainingen, training op het gebied van soft skills en individuele coaching. Je leert stapje voor stapje meer over de diverse nieuwe technieken die we binnen Cadac gebruiken om onze klanten effectiever en efficiënter te maken. (denk aan; Product Data Management en CPQ (Configure, Price, Quote-oplossingen). Dit alles om je optimaal voor te bereiden op een consultant functie binnen Cadac Group, want dat is het doel.

Mocht je het liever van onze medewerkers zelf horen? Kijk dan eens op www.cadac.com/creators

Hoe ziet dit eruit?

 • Je loopt mee en werkt mee met een project bij een klant. Een Sr. consultant begeleidt je hierin en geeft je taken, die je zelfstandig kunt uitvoeren.
 • Je volgt ons intern trainingsprogramma waarbij je meer leert over product configuratoren, CPQ en Data Management oplossingen
 • Je neemt deel aan consultancy themabijeenkomsten

Woon je nou niet in de buurt van Vianen maar heb je wel interesse in deze vacature? Lucky you! We hebben klanten in heel Nederland waardoor we altijd een project bij jou in de buurt vinden! Dus woon je in Limburg, of Drenthe? Reageer gerust!

Functie eisen:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde,
 • Affiniteit met automatisering
 • Voldoende lef en doorzettingsvermogen, omdat niet alles uitgestippeld is voor je!
 • Het mooiste? We zoeken vooral talent met maximaal 3 jaar ervaring

Vergeet werkervaring. Wij zoeken talent met ambitie. Die digitale skills komen dan vanzelf. Samen geven we je carrière een kick-start.

Naast prima arbeidsvoorwaarden is het vooral onze krachtige visie die je vooruit helpt. Die jou en je collega’s in staat stelt de markt te veranderen.

 

Heb je nog vragen?

Kijk dan op https://www.cadac.com/werken-bij/cadac-creators/

Of neem contact op met Armand Pinkaarts, Business Unit Manager 088-9322395 of armandpinkaarts@cadac.com

Nu solliciteren

Who are we?

30MHz is an Amsterdam scale-up that builds both hardware and software with and for the horticultural sector. We believe that with technology and data, greenhouses of all sizes can innovate to become more efficient, sustainable, and cost-effective.

We offer a central portal for every stakeholder in the horticultural sector. Growers, advisors, distributors, and researchers gain full insight into the climatic conditions of horticultural produce.

Our data platform ingests all kinds of data sources and analyzes information interactively, enabling you to continuously improve the production process of crops, plants, seeds, and bulbs.

What are you going to do?

In this role, you work on a variety of different tasks. For example: solving technical issues with our hardware and also helping out our Customer Support team with technical questions. You make sure the fulfillment process runs smoothly and goals are met within lead time. You also work on improvements to make this process faster and more efficient. And by doing so quality is one of your highest priorities.

Responsibilities:

 • Returns & Repair management
 • Identify quality issues in 30MHz hardware
 • Support in daily fulfillment processes
 • Testing of all 30MHz hardware to be delivered to the customers
 • Optimization of testing procedures
 • Customer Support incl. specific hardware customizations

About you

For this position it is important that you have the following qualifications:

 • 0-2 years work experience in Electrical Engineering or related;
 • Bachelor’s degree;
 • You are a team player and a real problem-solver;
 • Good communicator in Dutch and English, spoken and written
 • Experience or affinity with Customer Support
 • Based in the Netherlands

What’s in it for you?

 

 • A smart, diverse, and ambitious team tackling one of the biggest issues we are facing as humans: sustainable food production
 • A culture in which we are productive with as few meetings as possible
 • Opportunities to grow with(in) the company
 • Flexible working hours within a contract between 32 and 40 hours per week
 • A competitive salary
 • A fun and relaxed working environment
 • 25 vacations days
 • During the period that the Covid-19 measures apply, it is possible to both work from home and from the office

 

Interested?

Then we’d love to hear about you! We like to see your motivation letter with your resume. You will receive a response within two weeks, after which you will be invited for an initial (phone) screening and a 1st and 2nd interview (online or with us at the office). Questions? Send an email to hr@30mhz.com.

Nu solliciteren