Onze sportteams

Binnen de vereniging hebben we drie sportteams. Ontdek ze hieronder.

ICB hockeyteam

Het ICB-hockeyteam is een dames team opgezet voor ICB leden! Deze dames spelen bij SCHC (Stichtsche Cricket en Hockey Club). Hier trainen zij op de dinsdagavond en spelen zij op de zondag (om de week bij eigen club). Deze zondagen worden natuurlijk afgesloten met een lekker biertje! Dus lijkt het jou leuk om een keer te komen kijken, informeer de exacte tijd en locatie bij een speler of het bestuur! Of volg onze hockeydames op hun facebook en instagram!

Instagram

ICB voetbalteam

Het ICB-voetbalteam is een herenteam dat speelt bij voetbalvereniging EDO.  Hier trainen zij op de dinsdag. Het ICB-voetbalteam spelen wedstrijden op de zaterdag! Dit wordt natuurlijk afgesloten met een fanatieke derde helft! Want daar zijn ze pas echt onverslaanbaar! Lijkt het jou leuk om een keer te komen kijken, informeer de exacte tijd en locatie bij een speler of het bestuur! Of volg onze voetbalheren op facebook of instagram!

Instagram

ICBowlingteam

Nieuw dit jaar is het ICBowling team! Het ICBowling team speelt mee in de studentencompetitie bij Bison bowling Utrecht. Hier hebben zij elke eerste woensdag van de maand om 22:00 een competitie wedstrijd. Voor exacte datums hou de agenda in de gaten! Ook trainen zij vaak door de weeks  bij Bison. Deze datums en tijden spreekt het team onderling af. Het bowling team zit helaas vol, maar niet getreurd. Ze doen namelijk ook fanatiek mee met de pitcher competitie! Dus kom vooral een keer kijken en jouw steentje bijdragen om de pitcher competitie te winnen! Wil je je aanmelden voor de commissie of voor een ICB-team (M.U.V. het ICBowling team)? mail vicevoorzitter@ingeniumcabobianci.nl