Van den Pol

Link naar website

Wie zijn wij?

Wat werken bij Van den Pol uitdagend maakt? Wij ontwerpen, installeren en beheren geavanceerde elektrotechnische installaties, ICT-netwerken, beveiligingssystemen en industriële automatisering in tal van branches. Daarbij kan het gaan om nieuwbouw, verbetering of onderhoud van bestaande systemen. Als specialist is Van den Pol toonaangevend in het vakgebied.

Niet alleen voor klanten, ook bij de eigen bedrijfsvoering krijgt verduurzaming alle aandacht. Dat maakt Van den Pol tot duurzaamste E-installateur van Nederland.

We streven niet naar tevreden opdrachtgevers maar gaan een stap verder. Alles is gericht op enthousiaste klanten, ambassadeurs die Van den Pol aanbevelen bij anderen.

Lekker werken met leuke mensen staat centraal bij onze hechte club van 250 medewerkers. Veel van deze collega’s zijn opgeleid in de eigen bedrijfsschool die gedegen vakmensen aflevert. Zij beschikken over inhoudelijke kennis en zijn vertrouwd met de ‘afspraak is afspraak-cultuur’ die Van den Pol kenmerkt.

Veiligheid is een vanzelfsprekende prioriteit. Medewerkers moeten elke dag gezond op hun werk komen én gezond weer naar huis gaan. Van den Pol is een van de eerste gebouwinstallateurs met een certificering volgens trede 3 van de Safety Culture Ladder, de nieuwe norm voor veiligheidsbewustzijn. Veiligheid zit hier echt tussen de oren.

Vacatures bij van den Pol

In het kort

Voor onze business unit Industriële Automatisering zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een werkvoorbereider. Deze afdeling binnen Van den Pol engineert, realiseert en onderhoud besturingssystemen wereldwijd in voornamelijk de voedselverwerkingsindustrie. Het merendeel van de projecten heeft een doorlooptijd van 6 tot 9 maanden.

 

Wat ga je doen?
Je verzorgt de pré engineering ter voorbereiding van de hardware engineer samen met projectleider en klant.

 • Je zorgt er samen met een projectleider voor dat een project binnen de afgesproken uren en planning verloopt. Dat betekent onder meer het aansturen van monteurs en onderaannemers, het bijhouden van werkuren en ervoor zorgen dat de juiste materialen op tijd op de juiste plek zijn.
 • Je informeert bij leveranciers naar de status van de bestellingen.
 • Je coördineert de processen rondom revisietekeningen en overige projectdocumentatie.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in staat om overzicht te houden en te schakelen tussen meerdere projecten. Je kunt goed plannen.
 • Je bent op zoek naar een afwisselende functie in een technische omgeving. Op termijn zijn er mogelijkheden om door te groeien naar projectleider.
 • Je hebt een technische MBO4 of HBO opleiding afgerond. Bij voorkeur elektrotechniek, middenkader engineering of technische bedrijfskunde.
 • Onze projecten zijn wereldwijd, dus je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle materialen compleet aankomen op plek van bestemming.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van maximaal 30 km vanaf Montfoort.

Wat mag je van ons verwachten

 • Werk bij een expert op het gebied van elektrotechniek en beveiliging, waarbij het belang van de klant voorop staat in alles wat we doen.
 • Projecten waarvan je hart sneller gaat kloppen.
 • Een (h)echt familiebedrijf.
 • Persoonlijke groei. Opleiding, training en (intern) doorgroeien van onze medewerkers vinden wij belangrijk.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen of je wisselt je ATV dagen in voor meer salaris.
 • Een passend salaris. De hoogte is afhankelijk van je ervaring, leeftijd en opleiding. Je krijgt ook van ons een winstuitkering indien je een heel kalenderjaar in dienst bent.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met hr@vandenpol.com!

Nu solliciteren